Németül tanulni Salzburgban

Nemzetközi nyári tanfolyamok, céges tanfolyamok, egyéni tanfolyamok

Az ISK tanúsítja az Ön német tudását a GERS (Gemeinsamer Europäischer Referenzrahmen für Sprachen = „Közös Európai Nyelvi Referencia-keretprogram” ) szerint.

Szolgáltatások:
- Nyári tanfolyamok
- Tanfolyamok cégek, egyetemek vagy iskolák részére, egyéni időpontok alapján
- Egyéni oktatás

AZ ISK cég szolgáltatását mindazoknak kínálja, akik a német nyelvet, mint idegen nyelvet kívánják elsajátítani: nemzetközi cégeknek, minisztériumoknak vagy követségeknek, de persze iskolásoknak, diákoknak, posztgraduális képzésben résztvevőknek stb. egyaránt. A különböző tanfolyamok a következőket tartalmazzák: olvasás utáni szövegértés és írás, hallás utáni szövegértés és beszéd (szakma-specifikusan is), rendszeres fejlődési szint ellenőrzés, vendéglátó családoknál való elszállásolás, tanulmányi kirándulások cégekhez, Salzburg városának megismerése. découverte de Salzbourg.

students


salzachblick


A német az a nyelv, melyet Európában a leggyakrabban beszélnek! A német nyelvet megérteni, s beszélni azt, jelentős előny tehát – a munkában, de a privát életben egyaránt. Tanuljon németül Európa egyik legszebb városában, Salzburgban, az ISK-nál. Az ISK az „Österreichische Sprachdiplom Deutsch” egyik vizsgaközpontja is, melyet Németországban és Svájcban is elismernek. Az ISK-ban kvalifikált, germanisztikából és idegen nyelvekből (OECD: ISCED 5) egyetemi végzettséggel rendelkező professzorok tanítanak, általános és szakmai képzést nyújtó oktatási intézmények hallgatói számára pedig nyelvvizsga előkészítés folyik, valamint kiegészítő képzés „német mint idegen nyelv”-ből.GERS

Kapcsolat & cím

Kaigasse 35, 5020 Salzburg, Austria
Prof. Mag. Andrea Linecker
Pädagogische Leitung und
ÖSD Prüfungsvorsitz
+43/ 662/ 84 01 91
+43 699 12421594
isk-salzburg@aon.at